Smink

Clarins Mascara

clarins mascara

Clarins Mascara – Wonder Perfect 4D

En mascara jag köper om med jämna mellanrum är Wonder Perfect Mascara 4D från Clarins. Den här mascaran ger mig allt jag vill ha: volym, definition, längd och en böj som håller hela dagen.

Formulan är lite av ett typiskt ”lagom” – inte för blöt men inte heller för torr. Detta gör det väldigt enkelt att jobba med produkten i mitt tycke.
Borsten för denna mascara är nästintill perfekt! Jag har ofta svårt av allt för stora borstar, då jag många gånger upplever att det inte fungerar på mina fransar helt enkelt (finns dock undantag). Clarins mascara borste är absolut inte för stor utan även där lite lagom. Den kommer åt alla fransar, även längst in i ögonvrån, utan att stöka till det med mascara på huden. Borsten och formulan är tillsammans en riktig bra kombo som skapar fina, långa fransar som håller hela dagen!

Det enda negativa jag kan säga om mascaran är att den ibland kan vara mer benägen att lägga sig under ögonen jämfört mot vissa andra mascaror jag har.

Denna mascara kan verkligen ge både längd, volym och fint separerade fransar. Volymen går dessutom att styra lite själv genom att anpassa de lager man lägger.
På bilderna har jag inte jobbat upp mascaran så mycket som man kan göra. Det går absolut att få till mer dramatiska fransar med ytterligare ett lager utan att det klumpar ihop sig. 

Mascaran finns i en svart och brun färg, samt ett vattenfast alternativ. Finns bland annat att köpa hos Lyko (länk – ej annons) där 8ml kostar 310:-

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *