Smink

Krämrouge från Caia

caia blush sticks i förpackning
caia blushsticks öppnade

Rosa krämrouge från Caia

Några av de första krämrouge jag införskaffade kom från Caia. Krämrouge, och krämprodukter överlag, är något som har verkligen har växt i mitt tycke. De fungerar dessutom fint året runt.
Jag gillar att pudra efteråt för att verkligen låsa fast sminket, något jag säkerligen kan skippa i och med min torra hy. I dagsläget känns det dock som en viktig punkt för att våga röra ansiktet under dagen utan att ”flytta runt” sminket. 

Dessa två krämrouge från Caia kommer i smidigt stickformat och har en lagom krämig konsistens (möjligen lite torra).
Totalt finns det fyra färger där ”Sweet Craving” är den enda med en kall underton. Nyansen ”Berry Smoothie” har en härlig rosa nyans med en gnutta skimmer, förmodligen min favorit av alla fyra tillgängliga färger. Utöver dessa nyanser finns även en mer korall-aktig nyans samt en rosa utan skimmer.
Jag hade verkligen uppskattat en nyans som också var mer blek-rosa, samt en nyans som drar mer åt det röda hållet.

caia blushsticks swatches
Oredigerade swatches

Applicering och hållbarhet

Dessa krämrouge från Caia är lätta att applicera och blanda ut. Jag föredrar en borste för att blanda ut produkten allra smidigast, men en svamp gör utan tvekan jobbet också.
Väl utblandad sitter produkten fint hela dagen och ger ett härligt lyster! Även om jag pudrar så skiner lystret igenom från ”Berry Smoothie”, något jag verkligen uppskattar.

Likt bilden ovan visar så blir den andra nyansen ”Sweet Craving” något orange i tonen när den blandas ut. Tyvärr fungerar inte den nyansen på min bleka/kalla hy, vilket gjort att jag mer sällan sträckt mig efter den. Jag hade hoppats att Sweet Craving skulle vara lite mer som den ser ut till vänster: mörkare rosa med små plommon-röda inslag, men så vart alltså inte fallet.

Sticken innehåller 4.5g och är otroligt dryga! Då sticken dessutom är väldigt pigmenterade så håller dom riktigt länge.
Prislappen ligger på 225:-/st och ni hittar dom här (länk – ej annons)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *