Hårvård

Närande och fuktgivande schampo balsam från Briogeo

Briogeo schampo och balsam
curly girl approved

Schampo och balsam från Briogeo

En bra hårvård startar som känt redan i duschen med schampo och balsam. Denna dush-duo från Briogeo är ett bra alternativ för att tillföra både fukt och näring till ett torrt eller slitet hår. Produkterna innehåller bland annat fuktgivande och närande oljor, samt vitamin-E som sägs verka ”helande” på håret.
Det jag gillar mest med produkterna är att dom är helt fria från ingredienser som sulfater, silikoner och uttorkande alkoholer (inte alltid ett faktum!). Det gör att produkternas ingredienser verkligen kan göra skillnad på riktigt, i mitt tycke.

Något jag i början reagerade på var schampots tunna konsistens. Dock vänjer man sig snabbt, och schampot är fortfarande lika drygt som vilket annat som helst. Det kan till och med vara fördelaktigt med en tunnare konsistens om man har tjockare hår, då det blir en enklare fördelning av produkten i håret.
Balsamet ger rikligt med näring och fukt, och håret blir omedelbart otroligt lent. Detta helt utan silikoner! Något jag också upplevt efter användning av balsamet är att håret känns mindre trassligt efteråt.

Schampo och balsam från Briogeo går bland annat att hitta hos Bangerhead (ej annonslänkar), där 237ml kostar ca 245:-/st.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *