Smink

LH cosmetics Lengthening Mascara

LH Cosmetics lengthening mascara

LH cosmetics Lengthening Mascara – recension

För ett tag sedan testade jag en mascara från LH Cosmetics. Valet föll då på ”lengthening” mascaran som ska fokusera på just längd till fransarna.
Borsten är konformad och har gummipiggar, något som kan ”göra” mascaran eller förstöra den i mitt tycke. Formulan i lengthening mascaran är relativt blöt, vilket i kombination med just denna gummiborste inte är den bästa för riktigt definierade fransar. Jag upplever att mina fransar klumpade ihop sig relativt mycket, något jag sällan är ute efter. Ju mer jag jobbade med mascaran, desto klumpigare blev dessutom resultatet tyvärr.

Mascaran ger utan tvekan längd, vilken man kan se på bilden ovan! Dock upplever jag mascaran som något svårarbetad. För mig vill denna mascara bara klumpa ihop fransarna lite för mycket. Jag kan också tycka att den tyvärr smetade ut sig under ögonen under dagen, mer än vad jag upplever med andra mascaror.
I övrigt ger denna mascara en intensiv svärta och dramatiska fransar! Mascaran har också en del härliga ingredienser som ska verka närande och stärkande. Dessa ingredienser är pro-Vitamin B5, jojoba-& kokosnötsolja samt vitamin E.
Ytterligare en positiv egenskap var att mascaran tvättades bort väldigt lätt, vilket alltid uppskattas.
Tyvärr blir det dock inget omköp av denna mascara för min del.

LH cosmetics Lengthening Mascara finns hos bland annat Lyko (länk – ej annons) för 249:-

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *