Hårvård

Gel med stadga för lockigt hår

gel för lockar från as i am
curly girl approved

Gel och lockigt hår

Något jag inte klarar mig utan i min hårvårdsrutin är en gel. Ingen produkt ger den stadga som en gel gör – så enkelt är det. Och för ett lockigt hår, i alla fall för mina lockar, är det ett måste. En gel med bra stadga gör att håret håller sig fint ända fram tills nästa tvätt.

Recension

As I Am är ett märke med flertalet serier och produkter; alla helt cruelty-free och vissa veganska. Det verkar också som att märket nu fraktar till Sverige från deras hemsida, men många produkter går också att köpa via lookfantastic.
För att se fullständigt utbud kan man spana in deras hemsida här.

Curling Jelly är en gel som kommer i en burk, något som kan kännas ovant och lite ovanligt. Jag gillar dock burken! Det är enkelt att dosera produkt och man kan verkligen använda upp allt.
Gelens konsistensen är väldigt smidig och enkel att både applicera samt fördela i håret.
Denna gel ger en riktigt bra stadga som håller lockarna på plats dag efter dag. Gelen skapar ingen fet känsla eller onödigt mycket ”krisp”, dock ger nästan alla geler lite krisp. Ytan/krispet av en gel går dock alltid att krama ur, ev. mha. en olja för envisa områden. Även om krispiga lockar från denna produkt kramas ur så håller håret kvar en stadga och definition, vilket är bra!
Produkten har en lätt doft som känns fräsch och ”nyduschad” men som avtar när håret torkat.

Innehållet i denna gel är bland annat fuktgivande glycerin, fuktgivande och stärkande pektin och aloe vera. Utöver att verka återfuktande och ge en bra stadga så verkar denna gel även bra för att minska friss.

Produkten finns hos lookfantastic (länk – ej annons) där 227g kostar 112:-
Produkten går även att köpa direkt hos As I Am (länk – ej annons) för ca 200:-

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *