Smink

Smashbox Contour Palett

smashbox cali contour palett

Contour palett för ljus/medium hudton

Smashbox Cali Contour palett innehåller alla skuggor som kan tänkas behövas vid en bas: contour, bronzer, skimmer och highlight samt en rouge. Totalt får man sex skuggor som fungerar fint både till bas, men också som ögonskugga.
Paletten kommer i två format: en för ljus/medium hudton och en för mörkare hudtoner.

smashbox cali contour swatch
Contour- Skimmer skugga – Bronzer – Highlight – Skimmer bronzer – Rouge

Recension

Jag kan tycka att denna palett är lite väl varm i nyanserna, för min ljusa hud. Hela paletten går åt ett varmt brun-orange håll, vilket inte alls fungerar bra med min ljusa hudton. Jag blev något överraskad när jag fick hem paletten då jag upplevde färgerna som något mer kalla på diverse hemsidor, än hur de faktiskt är i verkligheten.
Jag gillade contour-skuggan ett tag, men det finns kallare nyanser i andra paletter som jag hellre drar mig till. Skimmer skuggorna är dock superfina att använda som ögonskuggor! De lägger sig fint och håller hela dagen.

I övrigt är Smashbox Cali Countour palett väldigt pigmenterad och lätt att använda, men det borde finnas ett till alternativ som även riktar sig mot de allra ljusaste hudtonerna.

Smashbox Cali Contour Palett går att köpa hos bland annat Kicks (länk – ej annons) för 490:-

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *