Hudvård

Tree Hut Sockerskrubb

TreeHut sockerskrubb

Sockerskrubb för kroppen

När det kommer till exfoliering av kroppen har jag länge använt skrubbhandskar som alternativ. Jag har ofta känt att det har varit det bästa valet då de både håller länge och gör jobbet ordentligt.
Det senaste har jag dock funnit en liten förkärlek till faktiska skrubbar – kanske för att jag hittat produkter som verkligen gör skillnad. Hursomhelst så känner jag nu att jag inte kan vara utan!

TreeHut sockerskrubb

Recension av sockerskrubb från Tree Hut

Tree Hut är ju extremt populära med sina sockerskrubbar. Inte nog med att de kommer i en uppsjö av olika dofter, de kommer i stora förpackningar också! Jag älskar när produkter kommer i större förpackningar – då behöver man ju inte köpa om produkterna lika ofta. Samtidigt kan det självklart vara en fördel med mindre förpackningar, särskilt i de fall där man ska testa en ny produkt.

Jag totalt älskar formulan och konsistensen på denna sockerskrubb. Jag förstår varför Tree Hut är så populära.
Konsistensen på deras sockerskubb är lite gele-ig och har härliga sockerkorn som river alldeles lagom. Trots min torra och något känsliga hy så har jag inte upplevt någon negativ reaktion. Jag tycker också att produkten är dryg, vilket inte alltid är fallet med kroppsskrubbar.
Doften är också ren magi , fräsch utan att ta över. Doftnoterna går i citrus, persika och jasmin.

TreeHut sockerskrubb

Denna sockerskrubb från Tree Hut innehåller bland annat sheasmör som verkar återfuktande och reparerande för huden. Skrubben innehåller också antioxidanter som stöttar huden med näring och lyster, oljor som motverkar en torr och känslig hud och självklart vitamin C som bland annat hjälper till att jämna ut hudtonen.
Min hud lämnas silkeslen efter användning av denna skrubb! Ingen irritation eller stram hud, vilket känns riktigt bra.

Produkten går bland annat att köpa hos Nordicfeel (länk – ej annons) där 510g kostar 239:-

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *