Smink

Smashbox Becca Under Eye Brightening Corrector

Under Eye Brightening Corrector

Denna populära produkt klickade jag hem för några dagar sedan, efter att ha tittat på den otroligt länge. Smashbox Becca Under Eye Brightening Corrector är en färgkorrigerande produkt som ska sudda ut mörka ringar och ljusa upp området under ögonen.
Färgkorrigeringen sker med hjälp av aprikos- och persikofärgade pigment som då korrigerar och neutraliserar blåa toner. Utöver att jämna och släta ut området, jobbar produkten även med att tillföra näring mha. vitamin E.
En stor positiv aspekt är det faktum att produkten är cruelty-free och vegansk!

Enbart applicerad under ögonen – går även att applicera på locket

Recension av produkten

Den här produkten är helt fantastisk! Mina mörka ringar suddas ut helt utan att det känns torrt eller kakigt i resultatet. Området under ögonen blir nästan helt ”blurrat” och får en riktigt fin lyster som känns naturlig. Jag hoppas bilderna visar resultatet någorlunda bra, det är lite klurigt att fånga det ordentligt på bild. Jag har också testat att applicera produkten på ögonlocket vilket jämnade ut hudtonen fint även där.
Liksom beskrivs om produkten så kan man applicera concealer ovanpå denna under eye corrector. Dock har jag skippat detta steg då produkten från smashbox gör ett bra jobb på egen hand.
Färgen fair/light är också perfekt för min ljusa och kalla hudton, vilket jag blev väldigt glad över att se! Det är så tråkigt när ljusa produkter inte är ljusa nog, samt svävar iväg åt det orangea hållet.
Jag tror utan tvekan att detta kommer bli en ny favorit-produkt hos mig! Det som återstår att se är hur dryg den är, samt att den inte torkar ut för fort i den lilla burken. Men so far, so good!

Smashbox Becca Under Eye Brightening Corrector går att köpa hos bland annat Lyko (länk – ej annons) där 4,5g kostar 241:-

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *