Smink

Neutral ögonskuggspalett

ögonskuggspalett

Jordiga och neutrala toner av Morphe

Något jag alltid dras till när det kommer till ögonskugga (framförallt i en ögonskuggspalett) är en neutral, jordig färgskala. Jag är väldigt ljus i min hudton och drar åt det kalla hållet, och på mig uppskattar jag helt enkelt lugnare färger.
Morphe har massor av paletter med nyanser och färger man bara kan drömma om. En neutral ögonskuggspalett är bland annat denna, 9T Neutral Territory Artistry Palette. Här hittar vi nio nyanser av jordiga toner med fantastiska pigment! Tre av skuggorna är skimmer-skuggor medans resten är matta; en bra blandning som passar de flesta. Jag upplever också att undertonerna i denna ögonskuggspalett fungerar toppen för mig, de drar inte åt något särskilt håll (varmt/kallt).

Jag upplever som sagt att skuggorna har bra pigment och är lätta att jobba med. Man kan skugga till en lättare skugga som enbart skapar lite liv kring ögonen, samtidigt som man kan bygga upp en mer dramatisk look. Jag har inte heller upplevt att de faller ner särskilt mycket skugga under tiden man applicerar och jobbar med dom, något som självklart kan vara väldigt individuellt. Jag upplever också att skuggorna sitter och håller sig fina hela dagen, trots att jag inte använder primer.

Produkten finns bland annat hos Kicks (länk – ej annons) där paletten kostar 173:-

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *