Smink

Rouge i rosa toner

rosa rouge / blush

Rosa rouge i flertalet nyanser och toner

Oavsett trender så älskar jag rosa rouge i olika toner. Jag kan tycka att det livar upp min bleka hy utan att göra det för intensivt. Några (men inte alla) av dom senaste varianterna jag testat är de som syns på ovan bild. Samtliga rouge har swatchats och presenteras nedan.

rosa rouge / blush

CAIA Cosmetics rouge

Rougen ”Pink lemonade” och ”Wild Strawberry” är två helt fantastiska färger med lika fantastiska formulas. Dessa rouge är pigmenterade, men kräver en viss uppbyggnad för att bli riktigt intensiva. För mig är detta något positivt, då jag inte riskerar att applicera för mycket i första svepet.
Färgen ”Wild Strawberry” är min absoluta favorit av dessa två, då den ger en riktigt härlig nyans som värmer upp utan att se clown-aktig ut. Båda dessa rouge har också en riktigt fin lyster till sig som riktigt smälter samman med huden.
Jag är också sugen på att testa nyansen ”Raspberry Passion” som är en kallare, rosa nyans. Den ser himmelsk ut!

Dessa rouge finns att köpa hos Caia (länk – ej annons) där ett rouge om 4,5g kostar 265:-

Utöver de separata rougen finns även flertalet paletter hos Caia, däribland Sassy-paletten. Paletten innehåller 4 skuggor: rouge, contour, bronzer och highlight.
Rouget i denna palett är snäppet vassare även vid en första applicering. Rouget har också en något mer intensiv färg, vilket gjort att jag mer sällan använt detta rouge. På min väldigt ljusa hy kan det lätt bli för mycket av det goda, i min smak.

Paletten finns att köpa hos Caia (länk – ej annons) där den kostar 395:-

LH Cosmetics rouge

En av de allra bästa paletterna jag någonsin testat är LH Cosmetics Infinity Palette (originalet med ljusare skuggor). Den här paletten innehåller totalt 8 skuggor som går att använda till i princip allt – blöt som torr.
Paletten innehåller två rosa rouge, där en lutar lite mer åt det korall-aktiga hållet. Båda färgerna är riktigt fina och appliceras så jämnt och fint på huden.
Jag upplever att båda skuggorna har lite lätt skimmer i sig, dock inget som tar över. Framförallt så är det inga stora glitterkorn i.
Överlag är det två riktigt fina färger som man aldrig kommer tröttna på!

Paletten finns att köpa hos bland annat Lyko (länk – ej annons) där den kostar 499:-

The balm rouge

Detta rouge är ett riktigt babyrosa rouge! Jag älskar denna nyans på min hy då det blir lagom med färg och samtidigt väldigt fräscht. Likaså här är produkten lätt att applicera och skapar en matt, jämn finish.

Paletten finns att köpa direkt hos The Balm (länk – ej annons) där den kostar 245:-

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *