Smink

Rare Beauty Highlighter

Rare Beauty Highlighter

Rosa highlighter från Rare Beauty

En helt ny Rare Beauty Highlighter har hittat hem till mitt badrumsskåp! Jag köpte den via Sephora där dom hade 7 olika nyanser tillgängliga. Jag tror dock att det ska finnas 8st nyanser totalt.
Av samtliga nyanser valde jag ”Enchant” som går i en lite rosa ton, vilket jag alltid varit lite svag för.
Denna highlighter är i flytande formula och kommer i en stor tub om hela 15ml! Man får alltså rejält med produkt som kommer att räcka riktigt länge.

Rare Beauty Highlighter

Recension

Applikatorn är mjuk och plockar med sig bra med produkt.
Jag brukar dutta ut produkten på handen och utgår sedan från handen för att applicera produkten på ansiktet. Lättast appliceras highlightern med fingrarna, men det fungerar också helt okej med en svamp. Jag kan tycka att en svamp får ut produkten något mer jämnt över huden, samtidigt som fingrarna ger något mer kontroll.

Även om det är en flytande formula så hinner man jobba med produkten innan den torkar helt. En del flytande produkter torkar ner så fort att man inte hinner jobba klart med produkten, vilket då kan ge ett fläckigt resultat. Så är hursomhelst inte fallet här.
Jag tycker också att produkten fungerar fint både ovanpå krämprodukter samt puderprodukter.

Rare Beauty Highlighter swatch

Nyansen är helt otroligt fin!
De rosa pigmenten syns definitivt, men på mig tar det ändå inte över. Dock har jag en väldigt ljus hy med kall underton, så jag gissar att färgerna kanske smälter ihop fint tillsammans.
Produkten är inte alls glittrig utan ger enbart ett fint skimmer, vilket jag uppskattar. Jag kan tycka att skimmer ser något mer naturligt ut, även om man fortfarande kan se att det är smink.
Highlightern sjunker också ihop fint med basen utan att flytta på den, samt att den håller sig fin hela dagen lång.

Produkten finns att köpa hos bland annat Sephora (länk – ej annons) där 15ml kostar 489:- (33:-/ml)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *