Smink

Fenty Beauty krämrouge – Strawberry Drip

fenty beauty cream blush strawberry

Krämrouge från Fenty Beauty

Fenty Beauty har riktigt fina produkter, bland annat detta krämrouge som kommer i elva olika nyanser.
Jag har tidigare testat på Fenty Beauty’s krämbronzer och älskat både formulan, appliceringen samt färgerna som finns tillgängliga. Detta krämrouge är precis lika imponerande i dess egenskaper, dock kommer produkten i en ganska anmärkningsvärt mindre förpackning. En mindre förpackning är däremot inget jag tycker är negativt, då det är enklare att faktiskt använda upp produkten.

fenty beauty cream blush strawberry
fenty beauty cream blush strawberry swatch

Swatch och recension

Precis som märkets krämbronzer så är detta krämrouge väldigt lätt att använda. Formulan är riktigt krämig, lätt och blandas ut utan svårigheter med både svamp och borste. Man kan utan tvekan välja att bygga upp färgen, men det är också möjligt att få en lättare nyans om man önskar.
Just Strawberry Drip är en otroligt fin färg som är lite av en rosa/röd-blandning. För mig är det en nyans som fungerar året om, trots min ljusa hudton. Just röda rouge kan slå sig väldigt skarpt på ljusa hudtoner, men i rätt mängd kan det istället se väldigt naturligt ut. Om man däremot inte vill ge sig ut helt på ett rött rouge så är Strawberry Drip ett bra alternativ, då den som sagt har något rosa toner också. En perfekt blandning!

Produkten finns bland annat på Sephora (länk – ej annons) där 3g kostar 309:-

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *