Smink

Mascara från Isadora

isadora mascara

Isadora – volym mascara

Isadora gjorde för ett tag sedan två nya mascara släpp – en för volym och en för mer böj. Volym-mascaran var jag inte sen på att klicka hem, då jag älskar volymgivande mascaror!
Utöver en dramatisk volym med intensiv svärta ska denna mascara också ge en intensiv längd. Denna mascara ska alltså ge det bästa från två världar – volym och längd.

Enligt Isadora ska denna mascara vara vattenresistent, innehålla närande sheasmör och extrakt från ”Pinot Noir Grape”, varav druvan ska minska slitage på fransarna.
Mascaran är vegansk, cruelty-free och parfymfri.

isadora mascara
Två lager applicerade
isadora mascara

Recension

Jag tycker om denna mascara riktigt mycket!
Fransarna blir otroligt långa och intensivt svarta med en dramatisk volym. Det är dessutom både enkelt och ej tidskrävande att bygga upp ett resultat som ger både längd och volym.
Jag har testat mascaran både med och utan fransböjare och jag tycker att fransarna får en fin böj oavsett. Och viktigast av allt, fransarna behåller denna fina böj hela dagen. Ändå ett bra betyg med tanke på att det egentligen är den andra mascaran i släppet som ska jobba för just böjda fransar.

Denna mascara har en något större borste än ”vanligt”, samt gummipiggar. Trots att jag ibland kan ha svårt för just större borstar samt gummiborstar så fungerar denna borste riktigt bra. Den är inte klumpig att jobba med och skapar en riktigt fin definition.

Något jag verkligen gillar med denna mascara är att den varken smetar ut sig under ögat eller smular under dagen. Den är också vattenresistent precis som utlovat.
Även borttagning av mascaran är enkel och smidig, oavsett om jag enbart kör en rengöring eller en dubbel-rengöring.

Produkten finns bland annat att köpa hos Lyko (länk – ej annons) där 9ml kostar 139:- (15:-/ml)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *